Διαδραστικό παιχνίδι για εσάς και τον σκύλο σας

Μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων για σωματική και πνευματική εκτόνωση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ! 

..Μας έχουν πει, πολλοί ιδιοκτήτες!!!

Θέλω να του δείξω, ότι μπορούμε να παίζουμε μαζί, να κυνηγιόμαστε, να παίζουμε κρυφτό, να ανταλλάσσουμε μπαλάκια του τέννις, να τραβάμε τον κόμπο, να εκτονωνόμαστε και να περνάμε καλά μαζί!”

 

Ο σκύλος σας, θέλει πολύ να παίξει μαζί σας.
Γιατί ο σκύλος, όπως και τα παιδιά, είναι ανέμελος, δεν έχει νεύρα από την δουλειά, δεν έχει στρες για τα οικονομικά του σπιτιού και… θέλει απλά να μας ευχαριστήσει!

Όταν εμείς δεν του παρέχουμε… “παιχνίδι”, τότε εκείνος φροντίζει μόνος του να απασχοληθεί! Με ατελείωτο γάβγισμα, μασούλημα και άλλες πολλές.. όχι και τόσο καλές ιδέες!

 

Ας μάθουμε λοιπόν πώς να εκτονώνουμε το σώμα του και να εκπαιδεύουμε το μυαλό του, μέσα από διαδραστικό παιχνίδι και κόλπα!! 

Ελάτε να σας δώσουμε ιδέες & λύσεις, ώστε να έχετε έναν πιο ισορροπημένο σκύλο, χωρίς περιττή ενέργεια, ο οποίος μπορεί πολύ πιο εύκολα να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά σας.

12993353_262067487468562_60136771606213548_n

Γνωρίστε την δουλειά μας

Δείτε μερικά βίντεο στο youtube από τις ευχάριστες δραστηριότητες που κάνουμε με τα σκυλιά μας, με απλές και εύκολες ιδέες για το σπίτι!

Είπαν για εμάς

Η Αλεξάνδρα και ο Θεμιστοκλής δουλεύουν με μεράκι, αγάπη και σεβασμό για αυτό που προσφέρουν μέσα στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο τους. Αξίζει να γίνεις μέλος αυτού του club.!
D66
Εκτεταμένος χώρος εκπαίδευσης, ευχάριστοι και ευγενικοί ιδιοκτήτες. Πολύ καθαρός χώρος, εύκολα προσβασιμος οδικά.
Κατερίνα Σ.
Ο Θεμιστοκλής και η Αλεξάνδρα ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και τα σκυλάκια τους λατρεύουν και τους υπακουν!! Ο χώρος είναι πολύ όμορφος και οι τετράποδοι φίλοι μας φαίνεται να διασκεδάζουν το agility πάρα πολύ!
Εύα Π.
servicesimg2

Συχνές ερωτήσεις

Η απάντηση είναι, βεβαίως! Όλοι οι σκύλοι έχουν κυνηγετικό ένστικτο. Εμείς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το καλλιεργήσετε!
Το διαδραστικό παιχνίδι με τον σκύλο βοηθά στο χτίσιμο της σχέσης σας, στην σωματική και πνευματική εκτόνωσή του αλλά και στην κατανόηση των ορίων. (π.χ. πότε επιτρέπεται να δαγκώνει και τι)

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!

Για να μαθαίνετε πρώτοι για όλα μας τα νέα!