Χτίσιμο σχέσης και επικοινωνίας

Για να εκπαιδεύσουμε τον σκύλο μας πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τις ανάγκες του

Ο σκύλος είναι ο πιο ειλικρινής και πιστός σύντροφος στη ζωή μας.
Αξίζει λοιπόν, να μάθουμε και εμείς να επικοινωνούμε μαζί του με ειλικρίνεια, σεβασμό και αγάπη.

Σταματάμε να πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση ξεκινάει με το «Κάτσε!» και τελειώνει με το «Μείνε!»
Η εκπαίδευση του σκύλου μας για την ακρίβεια, είναι ο,τιδήποτε πέρα από τα παραπάνω. ΄

Εκπαίδευση είναι η δημιουργία ενός ξεκάθαρου και από τις δύο πλευρές κατανοητού κώδικα επικοινωνίας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία δυνατής σχέσης με το σκύλο μας.

Εκπαίδευση είναι, να λέμε στο σκύλο μας «έλα!», κι να έρχεται, επειδή είμαστε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο για εκείνον. Να έρχεται, επειδή το επιλέγει, ανάμεσα σε τόσα διαφορετικά ερεθίσματα.
Εκπαίδευση είναι, να μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα του σκύλου μας μόνοι μας, ή σε μια γεμάτη καφετέρια.
Εκπαίδευση είναι, να δείξουμε στον σκύλο μας ότι μπορεί να μας εμπιστευθεί και εμείς θα τον κάνουμε τον πιο ευτυχισμένο σκύλο στον κόσμο.

Όλα τα παραπάνω, δεν γίνονται με «εντολές.»
Ή μάλλον γίνονται, αλλά δεν έχουν διάρκεια στο χρόνο και στο δεσμό μας μαζί του.

Όλα τα παραπάνω, είναι μια μορφή ανώτερης επικοινωνίας με τον σκύλο, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους, αρκεί να είμαστε καλοί «μαθητές» στην εκπαίδευση για να γίνουμε καλοί «δάσκαλοι» των σκύλων μας!

Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι, να μπορέσετε εσείς να γίνετε οι καλύτεροι δάσκαλοι, όσο εμείς σας παρέχουμε συμβουλές, καθοδήγηση και γνώση.

 

Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να επιτύχουμε μαζί μια ευτυχή συμβίωση με τον τετράποδό σας φίλο!

Όταν η εκπαίδευση έχει αποτελέσματα

Παρακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook, το Instagram & το YouTube για να δείτε βίντεο σκύλων πριν και μετά από την εκπαίδευση στο Underdog Training Club.

servicesimg2

Συχνές ερωτήσεις

Η απάντηση είναι, το συντομότερο δυνατόν! Κάθε μέρα που το κουτάβι ζει μαζί σας, προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας και αναπτύσσει την προσωπικότητά του.
Η εκπαίδευση διαρκεί συνήθως 3 -5 μήνες.
Η εκπαίδευση έχει προληπτικό χαρακτήρα. Ιδανικά, εκπαιδεύουμε τον σκύλο μας για να του δείξουμε εξ αρχής σωστά το ζητούμενο, και όχι να προσπαθούμε να διορθώσουμε ό,τι έχει γίνει λάθος.

Είπαν για εμάς

Πρόκειται για χώρο με ζεστό και φιλικό κλίμα. Τόσο η εκπαίδευση σε θέματα υπακοής όσο και η προπόνηση για agility είναι προσαρμοσμένη πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του σκύλου και στην προσωπικότητα του ιδιοκτήτη. Μέσα σε εύλογο διάστημα είδα τον φοβικό σκύλο μου να μεταμορφώνεται σε ένα υγιές συναισθηματικά πλάσμα. Συστήνω το underdog training club ανεπιφύλακτα είτε πρόκειται για ημίαιμο είτε για καθαρόαιμο σκύλο. 
 Αλεξάνδρα Δ.
Φανταστικοι εκπαιδευτες με γνωστεις υπομονη και λυσεις για ολα . Μεταμορφωσαν το σκυλο μου ( αν και μεγαλης ηλικιας ) απο εναν ανχωμενο σκυλο σε ενα σκυλι που καταλαβαινει πια τι του ζητας φιλικο σε ζωα και σε ανθρωπους. Επιτελους απολαμβανουμε βολτες μαζι !! 
Μαριανάσια Κ.
Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο μέρος για την εκπαίδευση των σκύλων μας και για το Agility. Ο Θεμιστοκλής και η Αλεξάνδρα, ξέρουν τέλεια την δουλειά τους, και το σημαντικότερο αγαπάνε αυτό που κάνουν. Η 12χρονη κόρη μου που ασχολείται με το άθλημα, ανυπομονεί κάθε φορά για την προπόνηση. Στον χώρο διεξάγονται συνεχώς αγώνες Agility από διάφορους ομίλους και φιλοξενούνται επίσης και άλλα events. Συστήνω το Underdog Training Club ανεπιφύλακτα!!!!!! 
Κατερίνα Ξ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να μαθαίνετε πρώτοι για όλα μας τα νέα!