Λίγες μέρες μόνο έμειναν για το FMBB 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι!

Είναι το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται ποτέ στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κυνοφιλική και κυναθλητική εξέλιξη της χώρας μας, κι ακόμα περισσότερο καθώς θα έχουμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο αγαπημένο μας σπορ, το agility!

Ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει με τα δύο του Βελγικά Ποιμενικά Μαλινουά, την Sai House of Mechelaar και την Play with Madness Sierra RS, όπου με την πρώτη μάλιστα αποτελούν το πιο έμπειρο “ζευγάρι” της Εθνικής Ομάδας, μετρώντας συνολικά από το 2016 το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών που θα λάβουν μέρος μαζί!

Η Αλεξάνδρα Παπαδά έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει με την νεαρή Play with Madness Rogue, που κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στην Εθνική έχοντας ξεκινήσει να διαγωνίζεται μόλις 1 χρόνο πριν!

Με περηφάνεια μας γεμίζει επίσης η πρόκριση του μαθητή της σχολής μας Παύλου Παρασκευά με τον Play with Madness Taurus, που είναι μια πολλά υποσχόμενη ομάδα και είναι μόνο η πρώτη τους συμμετοχή σε διεθνή αγώνα!

Η χαρά για εμάς είναι διπλή, -όχι μόνο ως προπονητές agility- για την πρόκριση 4 ομάδων χειριστών & σκύλων στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και σαν εκτροφείς, μιας και οι 4 από τους 8 σκύλους της Εθνικής Ελλάδος Agility είναι “Play with Madness”, – πιο συγκεκριμένα, η μαμά Sai House of Mechelaar και 3 απόγονοί της!

Είναι τεράστια η συγκίνηση να βλέπουμε το δικό μας προπονητικό και εκτροφικό όραμα σιγά σιγά να πραγματοποιείται και να παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε αυτό το ταξίδι είναι πάντα στο πλευρό μας η Natural Trainer Hellas, η super premium τροφή που εδώ και χρόνια μεγαλώνει τα κουτάβια μας και συμβάλλει ενεργά στο να εξελιχθούν σε υγιείς σκύλους αθλητές!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και ευχόμαστε να σας κάνουμε περήφανους!