Ιστορία & Φιλοσοφία του Agility

Το Agility είναι ένα κυνάθλημα εμπνευσμένο από τους αγώνες ιππασίας. Πρωτοεμφανίστηκε στην Αγγλία το 1977 και από τότε, ενθουσιάζοντας ιδιοκτήτες και σκύλους, έχει εξελιχθεί στο πιο αγαπημένο κυνάθλημα παγκοσμίως!

Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας και ευκινησίας, σε μια προκαθορισμένη διαδρομή με εμπόδια προσαρμοσμένα για τους σκύλους, όπου ο χειριστής καλείται να γίνει ομάδα με τον σκύλο του και να τον καθοδηγήσει σωστά σε όλα τα εμπόδια της διαδρομής!!

Σκοπός της κάθε διαδρομής είναι χειριστής και σκύλος να την ολοκληρώσουν με τα λιγότερα δυνατά λάθη στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Γνωρίζοντας το άθλημα

Μέσω των προπονήσεων agility, μαθαίνουμε να γινόμαστε ομάδα με τον καλύτερό μας φίλο, προσφέροντάς του ποιοτικό χρόνο εκτόνωσης, εκγύμνασης και παιχνιδιού μαζί μας.
Το Agility είναι.. για ΟΛΟΥΣ!
Όλοι μπορούν να κάνουν agility, μικροί και μεγάλοι, δίποδοι και τετράποδοι! Το agility δεν κοιτάει ηλικία ή φυλή, αρκεί ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος να το απολαμβάνουν.
Το agility είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολύ μεγάλη χαρά, επικοινωνία, αφοσίωση, ταχύτητα και πάνω απ’ όλα, δεν σταματάει ποτέ να μας ενθουσιάζει!

    

Ο στίβος του Agility

Τα σκυλάκια μαθαίνουν μαζί μας να περνάνε κάθε εμπόδιο στο οποία τα καθοδηγούμε.

Έτσι, πολλά σκυλάκια ξεπερνάνε τις φοβίες τους για τα κλειστά μέρη, το ύψος, τις διαφορετικές επιφάνειες.

Το κάθε εμπόδιο έχει την δική του διαδικασία εκμάθησης και οι διαδρομές που περιέχουν τα εμπόδια δεν είναι ποτέ ίδιες, πράγμα το οποίο σημαίνει μόνο ένα πράγμα…

Το agility, δεν σταματά ποτέ να μας συναρπάζει!!

Ο στίβος μας αποτελείται από τα παρακάτω εμπόδια:

 

Ελάτε να γνωρίσετε μαζί μας την μαγεία του αγαπημένου μας αθλήματος!

Γιατί το agility, είναι ένα μαγικό ταξίδι, που μέρα με την μέρα, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Εμείς, είμαστε εδώ, για να σας παρέχουμε όλη την καθοδήγηση, αλλά και το ομαδικό πνεύμα. 

✔️Λειτουργούμε καθημερινά (πλην Δευτέρας) και Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού!

✔️Βρισκόμαστε στην Παλλήνη, μόλις 20′ από το κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην έξοδο της Αττικής Οδού και 3′ από την Λεωφόρο Μαραθώνος!

✔️Κλείστε τώρα ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαλέξετε εσείς την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί!

https://calendly.com/underdogtrainingclub/letsmeet?month=2020-05