Η καθημερινότητα ενός σκύλου στη φύση περιλαμβάνει κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με περπάτημα, τρέξιμο, σκαρφάλωμα, μυρωδιές…

Όλοι οι σκύλοι χρειάζονται σωματική και πνευματική εκτόνωση αλλά και τακτική κάλυψη της ανάγκης τους για εξερεύνηση, αναζήτηση μυρωδιών, επαφή με τη φύση.

Στην βιαστική και γεμάτη καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων, αρκετές φορές παραλείπουμε να τους καλύψουμε αυτήν την ανάγκη και να επαναπαυθούμε σε απλές, σύντομες βόλτες γύρω από τη γειτονιά, που για τους περισσότερους σκύλους, είναι ένας τεράστιος συμβιβασμός.

Υπάρχουν όμως δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε με τον σκύλο μας που να το προσφέρουν περισσότερα ερεθίσματα και να τον κινητοποιούν για δράση!

Ο κυναθλητισμός είναι μια από αυτές τις δραστηριότητες που μπορεί να εμπλουτίσει την καθημερινότητα με τον σκύλο μας και να μας φέρει ακόμα πιο κοντά μέσω ενός κοινού ενδιαφέροντος!

Τα κυναθλήματα όπως το canicross, το agility, το Frisbee κ.ά. είναι μια διασκεδαστική ενασχόληση που όχι μόνο προσφέρουν σωματική & πνευματική εκτόνωση στον σκύλο μας, αλλά ενδυναμώνουν τη σχέση μας μαζί του ενισχύοντας την επικοινωνία και την διάδραση!

Για να κάνουμε μαζί με τον σκύλο μας ένα κυνάθλημα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, πέρα από το να βρούμε τον χρόνο αυτόν που μπορούμε να διαθέσουμε, να διασφαλίσουμε ότι ο σκύλος μας είναι υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση και να ξεκινήσουμε!

Για την καλή φυσική κατάσταση του σκύλου μας, φροντίζουμε να του πάρεχουμε μιας υψηλής ποιότητας διατροφή για να εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία!

Εμείς, προτιμούμε & συστήνουμε την Natural Trainer Hellas, που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από εξειδικευμένες πρώτες ύλες, προερχόμενες από τη φύση, σε συνδυασμό με φρέσκο κρέας και ζωικές πρωτεΐνες.

Η καλή φυσική κατάσταση και ποιοτική διατροφή διασφαλίζουν ότι ο σκύλος μας θα απολαύσει τον αθλητισμό. Μετά από αυτό, το πώς να γίνετε ομάδα και να φτιάξετε τον δεσμό και την επικοινωνία με τον σκύλο σας, αφήστε το πάνω μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κυναθλητισμό και την διατροφή!