Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το πρώτο μεγάλο agility event του Underdog Training Club! ⭐

“4 days agility with Iwona Golab!”

?3 μέρες agility & ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ!

Ο νέος μας χώρος θα εγκαινιαστεί επίσημα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!
▶ 4 μέρες συνεχόμενο agility❕

✔Πέμπτη: 2 τμήματα ανά ημέρα BEGINNERS & PUPPIES ?

✔Παρασκευή & Σάββατο: 2 τμήματα ανά ημέρα AGILITY WORKSHOP ?

*Τα τμήματα θα είναι ένα πρωινό και ένα απογευματινό και θα χωριστούν ανάλογα το επίπεδο των χειριστών & σκύλων.

✔Κυριακή: Πρωινή Διάλεξη ?? για προθέρμανση, αποθεραπεία και φυσική κατάσταση και διατροφή σκύλων από την Iwona Golab (Canine Physiotherapist)
& ❗ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ❗

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του χώρου μας, η πρωινή διάλεξη για την σωματική υγεία των σκύλων θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες του φιλικού αγώνα!

*Η συμμετοχή στον φιλικό αγώνα δεν προϋποθέτει την συμμετοχή στο workshop.

?Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ:
info@underdog.gr

Ή στα παρακάτω τηλέφωνα:
Ορκόπουλος Θεμιστοκλής 6984798253
Παπαδά Αλεξάνδρα 6948333578

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

 

?Λίγα λόγια για την Iwona:

Agility Freak
Canine Physiotherapist
Κριτης USDDN και Skyhoundz
Περήφανη ιδιοκτήτης 5* υπέροχων border collies – Ness, Raider, Kite, App & SeeYa
Με τα οποία έχω σταθεί στα βάθρα των:
Norwegian Open, B.A.C.K., Border Collie Classic,
Polish Herding Champions,
Skyhoundz European Championship,
European Frisbee Championship,
Czech Frisbee Championship,
Polish Agility Championship

Εγώ – ένα περίεργο παιδί που ποτέ δεν έπαιζε τα ίδια παιχνίδια με τα άλλα παιδιά.
Από την αρχή με ενδιέφεραν τα ζώα – και μόνο αυτά. Περνούσα ώρες βλέποντας Animal Planet και διαβάζοντας ό,τι σχετικό μπορούσα να βρω.
Πάντα μου έκαναν δώρα βιβλία για σκυλιά ενώ ο πρώτος μου σκύλος ήρθε επιτέλους όταν ήμουν 11 χρονών.
Ένα πανέμορφο, μαύρο εργασιακό γερμανικό ποιμενικό.
Περνούσαμε ώρες παίζοντας μαζί, και δοκιμάσαμε το μοναδικό κυναθλημα που υπήρχε τότε στην Πολωνία, το IPO και την υπακοή.
Τα αυξανόμενα προβλήματα επιθετικότητάς του με έκαναν να αναζητήσω άλλες λύσεις – το οποίο ήταν κομβικό σημείο για εμένα.
Γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες θετικούς εκπαιδευτές που ήταν από τους πρώτους στην Πολωνία με τελείως διαφορετική προσέγγιση στην εκπαίδευση του σκύλου. Ήμουν τόσο τυχερή στο να μάθω από αυτούς και πολύ γρήγορα είχα γίνει και εγώ μανιακή με το κλικερ.
Εκπαίδευα τον σκύλο μου, τη γάτα μου, το ινδικό μου χοιρίδιο και ακόμα και ένα περιστέρι (ναι διέσωσα ένα ?)
Η υπακοή ήταν ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, αλλά ως αθλητικός άνθρωπος, κολυμβήτρια και δρομέας, πάντα ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε. Τότε ο φίλος μου οδηγούσε αγωνιστικά αυτοκίνητα και πολύ γρήγορα έγινα ο πιλότος του.
Έτσι… Για κάποιον ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων, αθλητής και τρελός με την οδήγηση/ταχύτητα, είναι απλά λογικό και επόμενο, το πώς ερωτεύτηκα το agility.
Την πρώτη φορά που είδα σκυλί σε διαδρομή, ήξερα ότι αυτό θα είναι το σπορ μου!
Δυστυχώς (ή ευτυχώς), το πρώτο μου Border collie, η Ness, είχε τόσα πολλά προβλήματα με το jumping που χρειάστηκε να τερματίσω την καριέρα της στο agility, πριν ακόμα καλά ξεκινήσει. Ψάχνοντας για νέα σπορ για εμάς μας έκανε να γνωρίσουμε το frisbee και το herding.
Ήταν τόσο καταπληκτικό σκυλί που κερδίζαμε συνεχώς περισσότερα ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Παρόλο που απολάμβανα αυτά τα σπορ μαζί της, κερδίζαμε βάθρα και έγινα επίσης κριτής, USDDN και Skyhoundz, το agility μου έλειπε από τη ζωή μου.
Έτσι, σχεδιασμένα, ο Raider ήρθε στη ζωή μου από την Αμερική και καθόλου σχεδιασμένα, 6 μήνες μετά η Kite επίσης προστέθηκε στην αγέλη μας.
Ξανά, ατυχώς (ή ευτυχώς?), παλεύαμε με προβλήματα υγείας – το κομμένο μου ισχίο και ο μηνίσκος μου – ο Raider είχε προβλήματα με τραυματισμούς και αργότερα από επίθεση ενός σκύλου, το οποίο αργότερα κατέληξε στη λήξη της αθλητικής του ζωής εξ ολοκλήρου. Η Kite πάτησε γυαλιά και έκοψε τένοντες..

Λοιπόν, μερικά πράγματα μπορείς να τα μάθεις μόνο μέσα από τις καταιγίδες και αυτό ήταν η καλύτερη ψυχική προπόνηση για εμένα.
Όλα αυτά μου έμαθαν ότι πρέπει να έχω επιμονή, υπομονή, και όταν οι άλλοι μου λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος, πρέπει να δημιουργώ έναν.

Λατρεύω να διδάσκω – η κατανόηση των συμπεριφορών είναι πολύ σημαντική για εμένα και πάντα διαχωρίζω την συμπεριφορά σε πολλά μικρά κομμάτια, και στους σκύλους αλλά και στους χειριστές.
Δίνω έξτρα προσοχή στην σωστή επιβράβευση των 4ποδων φίλων μας.
Ακολουθώ την πεποίθηση “first move well, then move often”, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση χειριστών και σκύλων.

Και, για να είμαι ακόμα πιο απασχολημένη στη ζωή μου, πέρασα ώρες διαβάζοντας για αθλητική διατροφή και αυτό είναι σημαντικό για εμένα επίσης.

Οπότε, εάν δεν βρίσκομαι κάπου διδάσκοντας, μπορείτε να με συναντήσετε σε κάποιο διεθνή αγώνα με την γλυκιά & φωνακλου App.

​???