Για κουτάβια 2-5 μηνών

΄Ενα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για την κοινωνικοποίηση των κουταβιών και την εισαγωγή στις βασικές συμπεριφορές.

Οι πρώτοι μήνες ζωής ενός κουταβιού είναι οι πιο σημαντικοί για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Γι’αυτό, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι  το κουτάβι μας θα γνωρίσει έγκαιρα τον κόσμο.

Η έλλειψη κοινωνικοποίησης κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου αποτύπωσης μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης προβληματικών συμπεριφορών, όπως φοβίες θορύβων/ανθρώπων/άλλων ζώων ή και αργότερα επιθετικότητα λόγω φόβου.  Γνωρίζοντας τον κόσμο στο κουτάβι με θετικό τρόπο, είναι ζωτικής σημασίας για έναν ευτυχισμένο και ισορροπημένο σκύλο στο μέλλον.  

 

73342348_10213435583358300_5714933486066860032_n
481930_4524864253964_817395123_n-2

Συχνές ερωτήσεις

Το εκπαιδευτήριό μας είναι ένας ασφαλής χώρος, στον οποίο δεν έχουν πρόσβαση ανεμβολίαστα ζώα. Κατά συνέπεια, οι βόλτες για κοινωνικοποίηση στις εγκαταστάσεις μας μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα!
Η απάντηση είναι, το συντομότερο δυνατόν! Κάθε μέρα που το κουτάβι ζει μαζί σας, προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας και αναπτύσσει την προσωπικότητά του.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος προεκπαίδευσης, προσπαθούμε να προσφέρουμε στα κουτάβια τις περισσότερες δυνατές θετικές εμπειρίες αλλά πρώτες εικόνες συνεργασίας με εσάς. Εάν συντηρήσετε τα παραπάνω με βάση την καθοδήγηση που θα σας δώσουμε, είναι πολύ πιθανό το κουτάβι σας να μην χρειαστεί επιπλέον εκπαίδευση!

Είπαν για εμάς

Εξαιρετικός χώρος, μεγάλος και μέσα στη φύση, και εύκολα προσβάσιμος. Ο Θεμιστοκλής και η Αλεξάνδρα είναι φοβεροί! Εξαιρετικοι γνωστές του αντικειμένου, έχουν απάντηση για κάθε ερώτηση και είναι σίγουροι για τη δουλειά τους γεγονός που μου δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας! Είναι ευγενεστατοι και ειλικρινείς, και ασχολούνται πολύ με τα ζωάκια και την ουσιαστική εκπαίδευση τους. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!
Στάθης Μ.
Φοβεροί και ο Θεμιστοκλής και η Αλεξάνδρα. Πολύ υπομονετικοί, μεταδοτικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Με τη βοήθεια τους ο Μάριος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο
Γιαννης Κ.
Ο Θεμιστοκλής είναι το κατάλληλο άτομο για να εκπαιδεύσει τον σκύλο σας! Υπομονετικός, ευγενικός, εξηγεί οποιαδήποτε απορία και εμπνέει τρομερή εμπιστοσύνη. Ήδη με 4 επισκέψεις έχουμε δει μεγάλη διαφορά. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Αννα Μ.

Δεν έχετε βρει ακόμα το κουτάβι που επιθυμείτε;

Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στην εύρεση της φυλής σκύλου που ταιριάζει στην καθημερινότητάς σας αλλά και στην εύρεση ενός καλού εκτροφέα. 

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας

Για να σας κρατάμε ενήμερους για όλα μας τα νέα!