Και εσείς αναρωτιέστε κάθε φορά πώς πήραμε τον σκύλο μας μαζί σε όλα αυτά τα μέρη και βγάζουμε και φωτογραφίες?

Θα θέλατε άραγε να μάθετε, σε πόσα πολλά μέρη μπορείτε να πάτε μαζί με τον σκύλο σας και δεν το γνωρίζετε?

Παίρνουμε κ εμείς λοιπόν την πρωτοβουλία να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Προσοχή: Επιτρέπεται να εισέλθετε στους παρακάτω χώρους εφόσον ο σκύλος βρίσκεται σε λουρί και εφόσον δεν υπάρχει σχετική ΣΗΜΑΝΣΗ που το απαγορεύει έξω από το κτήριο. Όχι ένα χαρτί Α4 που λέει ότι απαγορεύονται οι σκύλοι, αλλά επίσημη σήμανση που ισχύει για όλα τα υποκαταστήματα της εκάστοτε αλυσίδας.

  • Σε καφετέριες με εξωτερικό χώρο! – Γιατί να μην συνδυάσετε τον καφέ σας με μια ωραία βόλτα για τον τετράποδό σας σκύλο? *Μερικές pet-friendly καφετέριες επιτρέπουν τα σκυλάκια και στους εσωτερικούς τους χώρους! Εκείνες τις αγαπάμε λίγο πιο πολύ!
  • Στα όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας & στα περισσότερα καταστήματα μηδενός υγειονομικού ενδιαφέροντος! – Μάλιστα, ψωνίζουμε μαζί με τον σκύλο μας & του προσφέρουμε μια βόλτα σε συνδυασμό με μια εμπειρία κοινωνικοποίησης!
  • Σε συγκεκριμένες αλυσίδες πολυκαταστημάτων όπως το Praktiker & το Leroy Merlin(προσοχή: τοποθέτηση?) – εδώ έχουμε έναν μικρό περιορισμό καθώς ο σκύλος μας πρέπει να είναι στην αγκαλιά μας ή…μέσα στο καρότσι για το ψώνια! Εμείς το δοκιμάσαμε και περάσαμε τέλεια!
  • Στους Δημόσιους Οργανισμούς, στα Ταχυδρομεία και στις Τράπεζες! – και έτσι οι πρωινές δουλειές αποκτούν νόημα!
  • Σε ΟΛΑ τα δημόσια πάρκα. Σε ΟΛΑ. Ακόμα και σε αυτά που έχει όμορφες ξύλινες πινακιδούλες που λένε ότι απαγορεύεται. Αρκεί να τηρείτε το νόμο, δηλαδή λουρί και σακουλάκια.
  • Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το υπέροχο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ένας ιδανικός, πανέμορφος χώρος για βόλτα μαζί με τον τετράποδό σας φίλο.

Είναι σημαντικό, όσοι επιλέξουμε να πάρουμε τον σκύλο μας μαζί σε κάποιες από τις παραπάνω τοποθεσίες, να θυμόμαστε πως δεν απολαμβάνουν όλοι οι συμπολίτες την παρέα με σκύλους.

Γι’αυτό, θυμόμαστε πάντα τους κανόνες καλής συμπεριφοράς: Φροντίζουμε ο σκύλος μας να μην ενοχλεί τους γύρω του, να περπατά ήρεμα στο λουρί και να γνωρίζει να κάτσει & να μείνει εάν του ζητηθεί, να μην πηδάει πάνω σε κόσμο & να μην γαβγίζει επίμονα. Φυσικά φροντίζουμε πάντα να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του.

Σεβόμαστε για να μας σέβονται!

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις «εξόδους» μας με τα σκυλάκια μας!

Με την Jasmine στο The Mall Athens!
Με τη Jasmine στο Leroy Merlin!
Με την Lux, την Junkie & την Sierra στο The Mall Athens!
Με την Lux στο ΙΚΑ!
Με την Lux 2 μηνών στην Τράπεζα <3

Χρήσιμα Link:

Ευρωπαική Νομοθεσία για τα Κατοικίδια Ζώα

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4039-2012/arthro-5-nomos-4039-2012-ypohreoseis-idioktiton

Γνωρίζετε άλλα μέρη όπου μπορεί να μας συνοδεύσει ο τετράποδος φίλος μας και δεν τα έχουμε συμπεριλάβει? Μοιραστείτε τα μαζί μας!!

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορείτε να λαμβάνετε όλα μας τα νέα άρθρα κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μας!

    *Απαιτείται