Στις 8-12.5.2019, στο Pisek της Τσεχίας, πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών(FMBB)!

Η διοργάνωση αυτή, είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα Βελγικά Ποιμενικά, συγκεντρώνει 4 τύπους της φυλής σε 7 διαφορετικές δραστηριότητες & κυναθλήματα, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως – φέτος συγκεντρώθηκαν σχεδόν 900 συμμετοχές!

Ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος, εκπαιδευτής σκύλων & προπονητής agility στη σχολή μας, μας εκπροσωπεί μαζί με την Sai House of Mechelaar(Pissa) για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Ταυτόχρονα με την εκπροσώπηση της χώρας μας σαν μέλος της Εθνικής Ομάδας Agility, ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος εξελέγην πρόσφατα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνοφιλικού Ομίλου Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδος και έχει σκοπό να συνδράμει ενεργά στην ανάπτυξη του Ομίλου αλλά και στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών(FMBB) που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το 2021!

Η αγάπη και η αφοσίωση στον Βελγικό Ποιμενικό όμως δεν τελειώνει εκεί!

Το καλοκαίρι του 2017, πραγματοποιήθηκε η πρώτη γέννα του εκτροφείου μας Βελγικών Ποιμενικών Μαλινουά “Play with Madness” με μαμά την Πίσσα, μια γέννα που έφερε στον κόσμο 9 υγιέστατα κουτάβια εκ των οποίων τα 6 ήδη δραστηριοποιούνται και σημειώνουν επιτυχίες στο χώρο του agility στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Έχοντας δει το πόσο υπέροχα εξελίχθηκαν τα κουτάβια, το ταξίδι συνεχίζεται!

Με την εύρεση του κατάλληλου αρσενικού & εφόσον όλα πάνε καλά, προγραμματίζουμε σύντομα το επόμενο ζευγάρωμα του εκτροφείου μας!

Ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος αγαπά τον Βελγικό Ποιμενικό, πιστεύει στις δικές του δυνατότητες και του σκύλου του, προπονείται με βάση τους στόχους του και δεν σταματά ποτέ να μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου!!

 

Η ομάδα του Underdog Training Club σου εύχεται τα καλύτερα αποτελέσματα και ακόμα πιο υπέροχες εμπειρίες σε ένα ακόμα ταξίδι σου!

 

 

 

 

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορείτε να λαμβάνετε όλα μας τα νέα άρθρα κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μας!

    *Απαιτείται