Λίγα λόγια για εμένα…

Ζώντας με σκυλιά και γάτες από τότε που θυμάμαι, έχοντας σώσει & βρει σπίτι σε αμέτρητα γατάκια & σκυλάκια, είναι φυσικό τώρα, να βγαίνει στην επιφάνεια η βαθιά αγάπη μου για τα ζώα και να είμαι πλέον τυχερή, που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνω την αγάπη μου, επάγγελμα.

Είμαι περήφανη ιδιοκτήτης τεσσάρων υπέροχων κοριτσιών, της Νιόβης (κοκόνι) και της Lux (border collie), της Jasmine(doberman) και της Ro(malinois).

Με όλα τα κορίτσια μου κάνουμε φυσικά agility για το οποίο τρελαινόμαστε, όπως επίσης και τους μαθαίνω διάφορα κόλπα και ασχολούμαστε με την υπακοή. Έχω φτάσει στο ανώτατο επίπεδο agility Α3 με την Lux και στο Α2 με την Νιόβη.

Με την Νιόβη, έχουμε προκριθεί και συμμετάσχει στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα (European Open) agility του 2018, ως το πρώτο φυσικά ελληνικό κοκόνι που κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα!

Με την Νιόβη μου επίσης συμμετέχουμε συχνά σε Εκθέσεις Μορφολογίας, ως μια προσπάθεια στήριξης της υπέροχης αυτής φυλής, του ελληνικού Κοκονιού, με την οποία είμαι ερωτευμένη και θέλω να κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για την ευρύτερη διάδοσή της.

Στις αρχές του 2020 ξεκίνησα επίσης με την επιλεκτική εκτροφή κοκονιών στο πλαίσιο διάσωσης της φυλής.

Σαν άνθρωπος, μπορώ να ξεχωρίσω κάτι διαφορετικό πάνω στον κάθε σκύλο, μπορώ να παρατηρώ ζώα & συμπεριφορές τους ακατάπαυστα, θαυμάζω την ειλικρινή φύση τους και με συγκινεί η ακλόνητη εμπιστοσύνη και αφοσίωσή τους.

Μου αρέσει να θέτω υψηλούς στόχους σε σχέση με τις δραστηριότητές μου με τα σκυλιά μου, κάνοντας προπόνηση με υπομονή και επιμονή!

Το μεγαλύτερο όραμα που έχω βέβαια, είναι να προωθήσω ενεργά την κυνοφιλία και την γόνιμη ενασχόληση με τον σκύλο στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό.

Λεπτομέρειες:

Σεμινάρια Agility με:

Nina Gregl, Lucie Kotaskova, Iwona Golab, Lisa Frick, Katarina Podlipnik, Alen Marekovic, Zeljko Gora, Anne Lenz, Anita Szilagyi

Σεμινάρια Frisbee με:

Georgios Katsouras

Σεμινάρια K9 Conditioning με:

Iwona Gloab, Beata Luckowska, Dogs4Motion Canine Rehab & Conditioning